Choose language

Valitse omasi

Helppo laskutusohjelma toiminimelle

Hyvä sähköinen laskutusohjelma toiminimelle on helppo, ketterä ja tietenkin edullinen.

Kukkakauppias ja laskutusohjelman tilastot

Kokeile mikä ohjelma on paras juuri sinun toiminimellesi.

Vinkit

Miten valitset oikean laskutusohjelman toiminimellesi?

Tiedämme, että hyvä laskutusohjelma auttaa toiminimesi kasvuun

Huonolla ohjelmalla taas käytät paljon aikaa laskuttamiseen. Jokainen tunti on pois yrityksesi niistä toiminnoista, jotka ovat sinulle kriittisiä.

 1. Onko toiminimelläsi tarve käyttää laskutusohjelmaa toimiston ulkopuolella? Tässä tapauksessa ainoa oikea ratkaisu on selainpohjainen laskutusohjelma.

 2. Kuinka paljon laskutat kuukaudessa tai vuodessa? Isompi yritys tarvitsee todennäköisemmin laajemman ohjelman laskutukseen kuin toiminimi. Toiminimen laskutusohjelmalle on tärkeää, että se skaalautuu tuleviin laskutustarpesiin ja kasvaa yrityksesi mukana.

 3. Oletko esimerkiksi verkkokauppias ja haluat laskuttaa pääasiassa kuluttajia? Mieti ketä asiakkaasi ovat ja mitkä ovat tärkeimmät kriteerisi. 

 4. Saatavien perintä.
  On tietenkin jalo ajatus, että laskut maksetaan ajallaan. Suomalaiset ovatkin tunnetusti tunnollisia maksajia. Usein kuitenkin käy niin, että laskulle ei saada suoritusta eräpäivään mennessä. Haluatko ulkoistaa laskuperinnän heti huomautusvaiheesta lähtien vai haluatko siirtää laskun perintätoimistolle vasta kun se on jo toimestasi huomautettu?

 5. Tutustu ominaisuuksiin
  Listaa ensin ominaisuudet, jotka ovat tärkeimpiä oman toiminimesi laskutusohjelmalle. Tutustu vaihtoehtoihin ja vertaile. Muista hinnoitella myös oma työsi ja mieti kuinka paljon säästät kun työn tekemiseen jää enemmän aikaa.
passeli_Jari-Vanha-Eskola
Passeli Merit on helppokäyttöinen, monipuolinen ja siinä on selkeä käyttöliittymä; osaa kaiken tärkeimmän kirjanpidosta ja kehittyy koko ajan.

Jari Vanha-Eskola

EduWeb Oy, Web Developer

Passeli Merit - taloushallinnon kokonaisuus kaikkiin tarpeisiin

Valitse Passeli Meritin kolmesta taloushallinnon kokonaisuudesta oikea juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Standard

19,99

€ / kk

 • Yksi käyttäjä

 • Lisäkäyttäjät lukuoikeudella

 • Lisenssi sisältää 2 yritystä

 • Lisäyritykset (lisäveloituksella)

 • Sähköinen laskutus

 • Kirjanpito

 • Varastolaskenta yhdelle varastolle

 • Verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanotto

 • Laskurahoitus

Pro

Suosituin

29,99

€ / kk

 • Kaikki Standardin toiminnot ja paljon muuta

 • Käyttöoikeuksien hallinta

 • Lisäkäyttäjät (lisäveloituksella)

 • Saapuvien verkkolaskujen kierrätys

 • Hinnastot ja alennukset

 • Toistuvat laskut

 • Useita varastoja

Premium

39,99

€ / kk

Kokeile ilmaiseksi
 • Kaikki Pro-tason ominaisuudet ja paljon muuta

 • Myyntitilaukset, tarjoukset, ennakkolaskut

 • Rajoittamaton määrä dimensioita

 • Koontilaskujen laadinta

 • Viivästyskoron laskenta ja viivästyskorkolaskut

passeli_kukkakauppias_600x600

Aikasi on meille tärkeää

Toiminimen laskutusohjelman tulee siis olla helppo

Valitse toiminimellesi laskutusohjelma huolella. Säästä niissä toiminnallisuuksissa, jotka eivät ole tärkeitä ja panosta sähköisessä laskutusohjelmassa niihin toimintoihin, jotka ovat kriittisiä juuri sinun toiminimellesi.

Varmista, että voit lähettää laskuja kaikissa muodoissa suoraan ohjelmasta. Varmista myös, että asiakkaallasi on mahdollisuus maksaa lasku helposti.

Ja mikä tärkeintä, kokeile ensin.

passeli_kahvilassa_600x600

Laskutusohjelma joka auttaa yritystoiminnan suunnittelussa

Toiminimesi tilanteen tulee olla ennustettavissa

Laskun luomisen lisäksi hyvällä toiminimen laskutusohjelmalla voidaan kirjata suoritukset ja lähettää tarvittaessa maksuhuomautukset. Suoritukset kirjataan ajallaan, jolloin yrityksesi rahatilanne aina ajantasalla. 

Suoritusten kirjaaminen tapahtuu automaattisesti. Suoritukset voivat parhaassa tapauksessa kohdistua jopa automaattisesti tai vaatia käyttäjältä vain kuittauksen.

 

Tutustu blogikirjoituksiimme

Lue lisää toiminimen laskutuksesta, kirjanpidosta ja taloushallinnosta. Tutustu kirjoituksiin.

Blogi: Helppo kirjanpito-ohjelma toiminimelle

Blogi: Millainen on paras laskutusohjelma pienyrittäjälle?

Blogi: Ilmaisten laskutusohjelmien sudenkuopat

Blogi: Toiminimen perustaminen: ohjeet tulevalle yrittäjälle

Paljon ominaisuuksia pieneen hintaan

Hyvässä laskutusohjelmassa on kaikki ne ominaisuudet jotka tarvitset toiminimesi nykyaikaiseen laskuttamiseen. Mieti ensin mitkä ominaisuudet auttavat omassa toiminnassasi ja valitse oikea ohjelma juuri sinun tarpeisiisi.

Tiesitkin jo varmaan, että verkkolaskut maksetaan paperilaskuja selvästi useammin ajallaan. Verkkolaskun lähettäminen on myös paperilaskua selvästi edullisempaa. Voit lähettää laskut suoraan ohjelmasta kaikissa muodoissa ihan jokaisesta laskutushjelmastamme. Erityisesti toiminimiyrittäjän aika on varmasti kortilla. Automatisoi siis kaikki voitava myös laskutusohjelmassa.

Huomauta laskut helposti ja mahdollisimman nopeasti. Näin varmistat toiminimesi saatavien kotiutumisen ajallaan ja voit paremmin ennustaa yrityksesi rahatilanteen. 

Toimimelle sopivassa laskutusohjelmassa tulee tietenkin olla myös mahdollisuus kirjata suoritukset laskuille myös käsin. Näin pysyt kärryillä toiminimesi rahatilanteesta ja voit tarkastella oikeita ja ajantasaisia lukuja suoraan laskutusohjelmasta. 

Haluat varmasti valita toiminimellesi laskutusohjelman, jonka kanssa sinua autetaan kun tarvitset apua. Helpoimmankin ohjelman kanssa joutuu joskus tilanteeseen, jossa hyvä asiakaspalvelu nousee suureen arvoon.

Meillä sinua autetaan puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa ihan jokainen arkipäivä. Muina aikoina taas apunasi on Visma Community, josta löydät kaikki ohjelmaan kuin ohjelmaan liittyvät käyttöohjeet ja vinkkejä käyttöön.

Kysy lisää, autamme mielellämme

Täytä oheinen lomake, palaamme asiaan niin pian kuin mahdollista.

Palvelemme sinua myös arkisin kello 9-16 puhelimitse, sähköpostilla, chatissä sekä Visma Communityssä ympäri vuorokauden.

Yhteystietomme löydät täältä