Choose language

Valitse omasi

Sähköinen laskutusohjelma kaikenkokoisille yrityksille

Hyvä laskutusohjelma tukee yrityksesi toimintaa ja kasvaa mukanasi. Valitse siis sähköinen laskutusohjelma joka toimii juuri sinun yrityksellesi ja kokeile ilmaiseksi.

Kukkakauppias ja laskutusohjelman tilastot

Kokeile sinulle sopivinta laskutusohjelmaa ilmaiseksi, ilman sitoumuksia

Passeli Merit - taloushallinnon kokonaisuus kaikkiin tarpeisiin

Valitse Passeli Meritin kolmesta taloushallinnon kokonaisuudesta oikea juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Standard

19,99

€ / kk

 • Yksi käyttäjä

 • Lisäkäyttäjät lukuoikeudella

 • Lisenssi sisältää 2 yritystä

 • Lisäyritykset (lisäveloituksella)

 • Sähköinen laskutus

 • Kirjanpito

 • Varastolaskenta yhdelle varastolle

 • Verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanotto

 • Laskurahoitus

Pro

Suosituin

29,99

€ / kk

 • Kaikki Standardin toiminnot ja paljon muuta

 • Käyttöoikeuksien hallinta

 • Lisäkäyttäjät (lisäveloituksella)

 • Saapuvien verkkolaskujen kierrätys

 • Hinnastot ja alennukset

 • Toistuvat laskut

 • Useita varastoja

Premium

39,99

€ / kk

Kokeile ilmaiseksi
 • Kaikki Pro-tason ominaisuudet ja paljon muuta

 • Myyntitilaukset, tarjoukset, ennakkolaskut

 • Rajoittamaton määrä dimensioita

 • Koontilaskujen laadinta

 • Viivästyskoron laskenta ja viivästyskorkolaskut

passeli_kukkakauppias_600x600

Aikasi on meille tärkeää

Hyvä laskutusohjelma säästää aikaasi

Valitse siis sähköinen laskutusohjelma huolella. Säästä niissä toiminnallisuuksissa, jotka eivät ole tärkeitä ja panosta laskutusohjelmassa niihin toimintoihin, jotka ovat sinulle kriittisiä.

Varmista, että voit lähettää laskuja kaikissa muodoissa suoraan ohjelmasta. Varmista myös, että asiakkaallasi on mahdollisuus maksaa lasku helposti esimerkiksi viivakoodilla, QR-koodilla tai verkkomaksulla. 

Tiedämme, että Suomalaiset ovat pääsääntöisesti tunnollisia maksajia. Toisinaan kuitenkin käy niin, että lasku tulee huomauttaa. Varmista siis, että koko laskutusprosessi perintään saakka on mahdollistettu valitsemallasi sähköisellä laskutusohjelmalla.

Ja mikä tärkeintä, kokeile ensin.

passeli_kahvilassa_600x600

Hyvä laskutusohjelma auttaa yritystoiminnan suunnittelussa

Sähköisellä laskutusohjelmalla yrityksen tilanne on ennustettavissa

Laskun luomisen lisäksi sähköisellä laskutusohjelmalla voidaan myös kirjata suoritukset ja lähettää vaikka maksuhuomautukset. Kun suoritukset kirjataan ajallaan, on yrityksesi rahatilanne aina ajantasalla. 

Suoritusten kirjaaminenkaan ei enää ole manuaalityötä. Ne voivat parhaassa tapauksessa kohdistua jopa automaattisesti tai vaatia laskutusohjelman käyttäjältä vain kuittauksen.

 

Passeli_Jari Vanha-Eskola_300x300
Passeli Merit on helppokäyttöinen, monipuolinen ja siinä on selkeä käyttöliittymä

Jari Vanha-Eskola

EduWeb Oy, Web Developer

5 vinkkiä

Kuinka valitset hyvän laskutusohjelman

Tiedämme, että hyvä sähköinen laskutusohjelma auttaa sinua pääsemään haluamaasi lopputulokseen

Huonolla ohjelmalla taas käytät aikaasi vääriin asioihin ja pahimmassa tapauksessa yrityksesi rahavirta tyrehtyy. Anna meille mahdollisuus auttaa. 

 1. Mieti miten haluat käyttää ohjelmaa.
  Mobiilissa, koneella, tien päällä vai työpisteellä. Laskutusohjelman valintaan vaikuttaa luonnollisesti se, miten haluat sitä käyttää. Haluatko käyttää laskutusohjelmaa missä vain ja millä laitteella tahansa? Silloin tarpeisiisi sopii selainpohjainen ja sähköinen laskutusohjelma.

 2. Kuinka paljon aiot laskuttaa ja miten?
  Kuinka paljon laskutat kuukaudessa tai vuodessa? Laskutusohjelmaa valittaessa on hyvä miettiä oma laskutustarve. Isompi yritys tarvitsee todennäköisemmin laajemman ohjelman laskutukseen kuin pienyritys. Suuremmalle yritykselle voi olla tarpeen, että suoritukset kohdistuvat laskuille automaattisesti ja ohjelma sisältää enemmän automaatiota kuten esimerkiksi Passeli Meritissä.

 3. Liiketoiminnan luonne ja laskutettavat asiakkaat.
  Oletko esimerkiksi verkkokauppias ja haluat laskuttaa pääasiassa kuluttajia. Tai ehkä sinulla on tarve tarkempaan seurantaan ja haluat yhdistää laskutusohjelmasi ja kirjanpitoon saumattomasti.

 4. Saatavien perintä.
  Onko sinulla tarve lähettää laskut perintätoimistolle suoraan laskutusohjelmasta? Tai haluatko ottaa käyttöösi laskurahoituksen?

 5. Tutustu ominaisuuksiin ja vertaile.
  Kun tiedät yrityksesi tarpeet, sinun on helpompi tehdä valinta sopivasta laskutusohjelmasta. Vertaile eri laskutusohjelmien ominaisuuksia ja päätä, mikä ohjelma sopii yrityksesi tarpeisiin!

Paljon ominaisuuksia pieneen hintaan

Hyvässä laskutusohjelmassa on kaikki ne ominaisuudet jotka tarvitset nykyaikaiseen laskuttamiseen. Mieti ensin mitkä ominaisuudet auttavat omassa toiminnassasi ja valitse oikea ohjelma juuri sinun tarpeisiisi.

Haluamme olla avuksi ja varmistaa, että saat ohjelmasta kaiken tarvitsemasi hyödyn. Tarjoamme halutessasi henkilökohtaista apua, koulutuksia ja tukea.

Tiesitkin jo varmaan, että verkkolaskut maksetaan paperilaskuja selvästi useammin ajallaan. Verkkolaskun lähettäminen on myös paperilaskua selvästi edullisempaa. Voit lähettää laskut suoraan sähköisestä laskutusohjelmasta kaikissa muodoissa ihan jokaisesta laskutushjelmastamme.

Huomauta laskut helposti ja mahdollisimman nopeasti. Näin varmistat saatavien kotiutumisen ajallaan ja voit paremmin ennustaa yrityksesi rahatilanteen. 

Helpossa laskutusohjelmassa tulee tietenkin olla myös mahdollisuus kirjata suoritukset laskuille. Näin pysyt kärryillä yrityksesi rahatilanteesta ja voit tarkastella oikeita ja ajantasaisia lukuja suoraan laskutusohjelmasta. 

Haluat varmasti valita laskutusohjelman, jonka kanssa sinua autetaan kun tarvitset apua. Helpoimmankin ohjelman kanssa joutuu joskus tilanteeseen, jossa hyvä asiakaspalvelu nousee suureen arvoon.

Meillä sinua autetaan puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa ihan jokainen arkipäivä. Muina aikoina taas apunasi on Visma Community, josta löydät kaikki laskutusohjelmaan liittyvät käyttöohjeet ja vinkkejä käyttöön.

Kysy lisää, autamme mielellämme

Täytä oheinen lomake, palaamme asiaan niin pian kuin mahdollista.

Palvelemme sinua myös arkisin kello 9-16 puhelimitse, sähköpostilla, chatissä sekä Visma Communityssä ympäri vuorokauden.

Yhteystietomme löydät täältä